Flash hjælp - Ofte stillede spørgsmål til webdesign
Warning: include(db_banner_settings.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/designstart.dk/public_html/functions_banners.php on line 3

Warning: include(db_banner_settings.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/designstart.dk/public_html/functions_banners.php on line 3

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'db_banner_settings.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/designstart.dk/public_html/functions_banners.php on line 3

jooble.dk

Hjemmeside skabeloner - Flash skabeloner - Html skabeloner - Webdesign - designstart.dk

Ofte stillede spørgsmål til webdesign

Hurtige ofte stillede spørgsmål

Sp. Hvilke filer får jeg, når jeg køber min skabelon?
Sv. Klik på "Se skabelonen" for hver enkelt skabelon for at få nærmere oplysninger. Du får i alle tilfælde alle originale filer og har adgang til hele designet.
Sp. Hvad kan redigeres?
Du kan redigere alt i skabelonen. Du skal have et vist kendskab til den påkrævede software for at kunne redigere.
Sp. Hvor lang tid går der, fra jeg har betalt, til jeg får skabelonen?
Sv. Det tager normalt ikke længere end 24 timer. I sjældne tilfælde kan det tage op til 72 timer. Hvis der ikke er problemer med din ordre, tager det normalt ikke mere end en time - ofte kun nogle få minutter.
Sp. Er der garanti, hvor man kan få pengene tilbage?
Sv. Nej. Årsagen hertil er, at computerfiler ikke kan returneres på samme måde som almindelige varer. Hvis filer er beskadigede får du tilsendt nye, der fungerer. Du kan kun få pengene tilbage, hvis der er en tydelig fejl i de leverede filer, og vi ikke kan løse problemet inden for en rimelig tidshorisont.
Sp. Jeg er ikke designer. Kan jeg lære det?
Sv. Helt sikkert. Der findes en masse gode selvstudier her

Udvidet ofte stillede spørgsmål til webdesign

Til begyndere, der aldrig har købt eller anvendt en skabelon før:

Sp: Hvad er en website skabelon?
Sv: En website skabelon er et færdigudarbejdet webdesign, der kan bruges som udgangspunkt for at opbygge et nyt websted. Inden for kort tid kan du erstatte teksten og billederne i skabelonerne med din egen tekst og dine egne billeder ved hjælp af de rigtige softwareprogrammer.

Sp: Hvilken slags websiteskabeloner kan jeg få?
Sv: Html, komplet flash, kombineret flash/html, flash introer og online butik skabeloner.

Sp: Hvad er fordelen ved at bruge en skabelon?
Sv: Eftersom vores skabeloner er udviklet af professionelle designere, har de til formål at hjælpe dig med at opbygge dit websted på en meget økonomisk måde, uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du desuden selv er designer, sparer de dig tid, når du har travlt med andre opgaver.

Sp: Hvad er forskellen mellem vores skabeloner og andre på markedet?
Sv: Der er mange andre lignende produkter på markedet, så vi bestræber os på at give vores kunder den bedst mulige kvalitet for pengene. Vi lægger stor vægt på variation i designstilen, og at vores produkter er lette at tilpasse. God kundeservice er en topprioritet, og vi vender altid tilbage til vores kunder så hurtigt som muligt.

Sp: Hvilke filer får jeg, når transaktionen er gået igennem?
Sv: Du får en komprimeret .zip-fil. Du skal pakke filen ud, før du kan gå i gang med at redigere din skabelon. Hvis du ikke har værktøjet Winzip installeret på din computer, kan du finde den på
http://www.WinZip.com eller http://www.Pkware.com . Når du har pakket filerne ud, kan du i mappen se de kildefiler (.fla) og skrifttypefiler, vi har anvendt til netop din skabelon. Du skal installere skrifttyperne på dit system, hvis du ikke allerede har disse skrifttyper. Når du har gjort dette, kan du åbne din .fla-fil med Macromedia Flash-softwaren. Du kan få en måneds gratis prøveversion her http://www.macromedia.com/software/. Du kan også finde en brugt version af den nødvendige software på eBay. På den måde kan du spare ret mange penge.


Flash-relateret

Sp: Hvad er FLA-filen?
Sv: En FLA-fil (dvs. en fil med filtypenavnet .fla) er kildefilen - eller den redigerbare version af flash skabelonen. Med denne kan du ændre din skabelon og lave FLA-filer til præsentation via internettet. Med FLA-filen kan du eksportere SWF-filerne.

Sp: Hvad er en SWF-fil?
Sv: En SWF-fil (dvs. en fil med filtypenavnet .swf) er en kompileret flashfil, der kun er til visningsbrug. Du bruger dette format, når du skal præsentere dit webdesign på internettet. Du kan eksportere denne fil sammen med HTML-filen i Flash MX, hvis du har .fla-filen. Når du anbringer .swf-filerne og .html-filerne i rodmappen på din server, bliver det til dit websted!

Sp: Skal jeg være ekspert i Flash for at redigere skabelonen?
Sv: Selvom det ikke er helt så let som MS Frontpage eller Dreamweaver at redigere i Flash MX, så er det stadig forholdsvist problemfrit med de nye versioner af Flash. Ved at bruge funktionen Edit -> Find i Flash MX 2004 eller nyere Flash-software (bemærk, at dette ikke er tilgængeligt i ældre versioner af Flash) kan du let søge efter al teksten i Flash-skabelonen. Eksempel: Find "FlashMX2004.jpg"

Sp: Hvilke ting kan jeg ændre i skabelonen?
Sv: Du kan tilføje indhold, indsætte dit logo, tilføje/slette et afsnit, tilføje/slette billeder, tilføje/slette musik, så længe du kender til Flash MX. Selvom det meste af dette er forholdsvist let, kan det være en smule mere kompliceret og tidskrævende for begyndere at tilføje et afsnit. Vores virksomhed kan imidlertid tilpasse den for dig professionelt.

Sp: Jeg kan ikke åbne de skabeloner, jeg har downloaded?
Sv: Det kan skyldes, at du bruger en tidligere version af Flash MX. Hvis eksempelvisningen af din skabelon siger, at din version af Flash MX er god, kan du kontakte os, og så gemmer vi filen for dig. I modsat fald skal du have fat i den påkrævede version.

Sp: Jeg får fejlmeddelelsen "unexpected file format" (ukendt filformat), når jeg forsøger at åbne en skabelon. Hvorfor gør jeg det?
Sv: Dette skyldes, at du ikke bruger den påkrævede version af Flash.

Sp: Jeg har ikke Macromedia Flash-softwaren. Hvor kan jeg downloade den?
Sv: Besøg Macromedia http://www.macromedia.com/software/ for at få yderligere oplysninger. Du kan også besøge eBay for at få gode priser på brugte versioner.

Sp: Kan jeg bruge anden software, som f.eks. MS FrontPage til at redigere flash skabelonerne, i stedet for Flash MX?
Sv: Nej.


Skabelonspecifik:

Sp: Følger der et selvstudium med skabelonerne?
Sv: Nogle af dem, men ikke dem alle. Du kan imidlertid finde en masse om webdesign, skabeloner og selvstudier på
Webdesign Hjælp. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi yder gratis hjælp til den grundlæggende redigering og kan tilbyde tilpasning ved mere komplicerede opgaver.

Sp: Hvilken eller hvilke skabeloner er kompatible med Flash 5?
Sv: Ingen!


Diverse

Sp: Jeg vil gerne lave en .exe-fil ud fra min flash skabelon. Hvordan gør jeg det?
Sv: 1. Klik på File/Publish Settings
2. Fjern markeringen i alle afkrydsningsfelter undtaget "exe"
3. Klik på "publish"

Sp: Hvordan får jeg flash præsentationen til at starte automatisk fra en cd, når den sættes i et cd-drev?
Sv: http://www.macromedia.com/support/flash/ts/documents/flashautorun.htm

 


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/designstart.dk/public_html/functions.php on line 82